Nedved weigerde een aanbieding van Chelsea

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Nedved weigerde een aanbieding van Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport had Chelsea afgelopen zomer graag Pavel Nedved naar Stamford Bridge gehaald. De voormalige international kon een zeer riant contract tekenen in Londen en op het hoogste niveau blijven voetballen in plaats van bij Juventus te blijven dat moest degraderen na het Calciopoli-schandaal.

Nedved genoot ook belangstelling van Tottenham Hotspur en AS Monaco. "Ze wilden inderdaad dat ik tekende bij hen en ik had er waarschijnlijk heel wat geld kunnen verdienen, maar ik heb het niet gedaan. Chelsea kon mij gewoon niet overtuigen waarom ik eigenlijk naar hen zou moeten komen", aldus de Tsjechische middenvelder die er absoluut geen spijt van heeft dat hij bij Juventus is blijven voetballen. Nedved wilde naar eigen zeggen niet 'vluchten' uit Turijn want dat had hij zichzelf niet kunnen vergeven.

Niet iedereen toonde de voorbije zomer bij Juventus evenveel clubliefde. Toppers als Gianluca Zambrotta, Emerson, Fabio Cannavaro en Lilian Thuram vertrokken naar Spanje terwijl Patrick Vieira en Zlatan Ibrahimovic voor een avontuur bij Inter Milaan kozen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties