Roelandts: 'Zelfs mijn pa wil dat GB wint'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Roelandts: 'Zelfs mijn pa wil dat GB wint'
Foto: © SC

Kevin Roelandts speelt morgen met Germinal Beerschot tegen Club Brugge. Roelandts mag het dus opnemen tegen zijn club van oorsprong, die hem voor een half jaar aan Germinal Beerschot uitleende.

Roelandts heeft nog steeds een groot hart voor Club Brugge, maar morgen wil hij Germinal Beerschot toch aan de overwinning helpen, zo stelt hij in Het Laatste Nieuws. "Uiteraard wil ik me bewijzen tegen Brugge", vertelt Roelandts. "Ik ben nog steeds supporter van Club, maar Germinal Beerschot komt nu op de eerste plaats. Als Club drie punten verliest, dan is dat maar zo. Ze zijn kwetsbaar nu, en uit eigen ervaring weet ik dat ze niet graag naar het Kiel komen (lacht). Zelfs mijn pa, veertig jaar lang fan van Club Brugge, wil nu dat Germinal Beerschot wint."

"Of ik ooit nog terug wil naar Club? Zolang Emilio Ferrera er was, had ik geen toekomst meer bij Club. (Roelandts viel in de heenronde uit de gratie nadat hij voor de regionale tv lachend gezegd had dat Brian Priske meer achteruit dan vooruit voetbalde, red.) Maar Ferrera is nu weg, en er is een nieuwe sportleider... Maar het is nog veel te vroeg om daarover te oordelen. Ik heb ook geen probleem om bij Germinal Beerschot te blijven. Hier moet ik maar eens bewijzen dat ik constant kan zijn. Misschien was het goed dat Club me eens het mes op de keel gezet heeft om weg te gaan, uit eigen beweging zou ik de stap moeilijk gezet hebben."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties