Antwerp klopt Malinwa in absolute topper

Niels Hendriks
| 0 reacties
Antwerp klopt Malinwa in absolute topper
Foto: © SC

Het belangrijkste duel van het weekend in tweede klasse was uiteraard de klassieker tussen Antwerp en KV Mechelen. De Great Old klopte in een uitverkochte Bosuil KVM met 1-0. Soufiani zorgde voor het enige en dus beslissende doelpunt van de partij. Door deze zege komt Antwerp voorlopig terug tot op drie punten van leider Dender dat morgen nog speelt. Malinwa mag zijn titelambities nu wel definitief opbergen en kan zich richten op de eindronde.
 
Onderaan het klassement hebben Dessel Sport en RS Waasland een gouden zaak gedaan. Dessel klopte rode lantaarn Ronse met duidelijke 4-0 cijfers en pakt zo voor het eerste sinds half november nog eens de drie punten. Waasland versloeg op eigen veld concurrent KVSK United verdiend met 2-0. Voor dit KVSK United ziet het er niet goed uit, de Limburgers blijven op zoek naar hun eerste zege in 2007. Sterker nog, in hun laatste vier wedstrijden werd er niet gescoord en kregen ze tien doelpunten te incasseren.
 
In de resterende wedstrijden won Deinze thuis van OH Leuven met 1-0, net zoals Eupen dat Virton versloeg. Ten slotte moest Oostende bij Tubize het onderspits delven met 2-0.
 
Einduitslagen:
 
Antwerp - KV Mechelen 1-0
Dessel - Ronse 4-0 
Waasland - KVSK United 2-0
Deinze - OH Leuven 1-0 
Tubeke - Oostende 2-0 
Eupen – Virton 1-0
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties