Geen extra tickets voor Antwerpsupporters

Dirk Pieters
| 0 reacties
Geen extra tickets voor Antwerpsupporters
Foto: © SC

Woensdagavond neemt tweedeklasser Antwerp het opnieuw op tegen Standard. De heenwedstrijd werd in een uitverkochte Bosuil gespeeld. De fans geloofden toen in een stunt maar ook nu voor de terugwedstrijd geloven de supporters van Antwerp er nog in, ondanks de 0-1 nederlaag.
 
Net als voor de uitwedstrijd tegen Lierse in de vorige bekerronde, zijn ook nu te weinig toegangskaarten beschikbaar voor de supporters. Het roodwitte 'leger' heeft toen in Lier zelf voor een creatieve oplossing gezocht, maar gezien de veiligheidsmaatregelen is dat op Sclessin nagenoeg uitgesloten. Ondanks verwoede pogingen van F.A.S.C.-voorzitter Julien De Ridder werden uiteindelijk niet meer dan de oorspronkelijk toegezegde 1.300 tickets ter beschikking gesteld.
 
De volgende mededeling stond dan ook op de website van de F.A.S.C. te lezen: "Na overleg tussen Julien De Ridder, R Standard CL, de veiligheidsverantwoordelijke van R Standard CL, de politie en de burgemeester van Luik heeft deze laatste beslist geen extra tickets vrij te geven voor Antwerpsupporters aanstaande woensdag. De burgemeester vindt dat niet nodig aangezien dit een precedent zou creëren naar clubs uit eerste klasse zoals KRC Genk, RSC Anderlecht,... De burgemeester kondigde overigens aan dat er extra ID-controles zullen zijn aan de loketten. De F.A.S.C. betreurt de aankondiging, maar heeft alles gedaan wat mogelijk was om meer supporters de kans te geven mee te reizen." [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties