Mathijssen: 'Wie me wil, kan komen praten'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mathijssen: 'Wie me wil, kan komen praten'
Foto: © SC

Jacky Mathijssen, de coach van SC Charleroi, maakt er al langer geen geheim meer van dat hij wil vertrekken uit het zwarte land. Op die beslissing zal hij nu zeker niet meer terugkomen na de uitlatingen van Charleroi-preses Abbas Bayat, die het seizoen van de club als een 'onvoldoende' beschouwt. Mathijssen zegt dan ook dat 'er iets gebroken' is na die uitspraken.

"Het is niet de eerste keer dat de voorzitter en ik van mening verschillen, maar deze keer is hij te ver gegaan. Zo'n uitlatingen pik ik gewoon niet. Is Bayat soms vergeten waar de club vandaan komt? Toen ik hier overnam, stond Charleroi met één been in tweede klasse. Ik heb me altijd loyaal opgesteld tegenover de club. Het enige wat ik wil, is wat waardering voor mijn werk. Maar als je topman niet tevreden is, moet je je conclusies trekken", aldus Mathijssen in Het Laatste Nieuws.

Mathijssen geeft meteen ook aan dat geïnteresseerde clubs zich niet meer moeten inhouden om met hem te praten. "Wie vandaag met mij wil praten, hoeft zich niet meer te schamen. Ik werd al verschillende keren aangesproken, maar toen heb ik iedere keer de boot afgehouden. Dat deed ik uit respect voor Charleroi en om te zien hoever ik met dit team zou komen", besluit de Limburger die aangeeft nu nog vier weken het beste te geven voor Charleroi. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties