Janevski: 'Wat moet ik hiermee?'

Mathias Dumarey
Janevski: 'Wat moet ik hiermee?'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen is gisteren officieel aangesteld als de nieuwe hoofdcoach van Club Brugge voor volgend seizoen. De spelers en trainers van de West-Vlaamse trots zijn opgetogen, maar ook Cedomir Janevski, de huidige trainer, wordt niet vergeten. De Macedoniër die begin dit jaar Emilio Ferrera verving, kan wel bij Club Brugge blijven als assistent-trainer van Mathijssen.

"Wat moet ik nu hiermee?", vraagt Janevski zich af in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. "Enerzijds geven ze aan dat ze geen vertrouwen in me hebben, maar langs de andere kant vinden ze me een waardevolle pion en willen ze me hier houden. Ik kreeg nog geen antwoord op de vraag waarom ze niet verder met me willen. Werkzekerheid zou een reden kunnen zijn om bij Club Brugge te blijven, maar ik ben er nog niet uit", aldus de minzame Macedoniër.

"Toch komt dit hard aan. Ik geloofde tot op het laatste moment dat er kans was dat ik volgend seizoen nog hoofdtrainer zou zijn van deze club. Daarom heb ik ook nog niet met andere teams gepraat", aldus Janevski die aangeeft dat hij zich niet mislukt voelt bij Club Brugge. "De resultaten geven me ongelijk, maar iedereen weet welke problemen er waren toen ik hier aankwam. Ik heb een risico genomen door deze job te aanvaarden. In de competitie is het niet gelukt maar in de beker maken we nog een kans", besluit Janevski. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties