Aalst legt Coulibaly vast

Aalst legt Coulibaly vast
Foto: © SC

Eendracht Aalst blijft zich versterken met het oog op volgend seizoen. De Oost-Vlaamse club promoveert immers naar derde klasse en wil daar geen mal figuur slaan. De laatste aanwinst van de ploeg uit de Ajuinenstad is Tidiany Coulibaly, die overkomt van KSV Oudenaarde.
 
Coulibaly tekende bij Aalst een contract voor één seizoen met een optie op nog een seizoen. De 23-jarige verdedigende middenvelder speelde één seizoen voor Oudenaarde dat hem overnam van Excelsior Moeskroen. De Fransman speelde zeven seizoenen bij Moeskroen en kwam geregeld in actie bij de eerste ploeg.
 
Met deze transfer maakt Eendracht nogmaals duidelijk dat het niet van plan is om in derde klasse te strijden tegen degradatie. Naast Coulibaly verzekerde het zich ook al van Stefan Van Dender (SV Hoek), Niels De Schutter (Sporting Lokeren), Kevin Goossens (Club Brugge), Kurt Lambrecht (Eendracht Opstal), Segun Shabi (Rupel Boom) en Lieven De Veirman (Diegem). Joachim Van Holm, Arne Dugardeyn en Nicolas De Langhe kregen dan weer te horen dat ze andere oorden mogen opzoeken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties