Drogba jaagt angst aan

Yves Dekoning
| 0 reacties
Drogba jaagt angst aan
Foto: © SC

Chelsea trekt naar Anfield om door te stoten naar de finale van de Champions League. Volgens Jose Mourinho zal Didier Drogba het verschil maken tegen de Reds. Hij weet dat Liverpool over degelijke verdedigers beschikt, maar gelooft heilig in de kracht van Drogba.

Drogba maakte in de heenmatch het verschil, en zal ook nu weer voor dreiging zorgen. De Ivoriaan moet wel een gele kaart vermijden zodat hij een eventuele finale niet mist. Mourinho heeft er alle vertrouwen in dat zijn goalgetter rustig genoeg zal blijven. 

Mourinho liet ook duidelijk verstaan dat Chelsea zal aanvallen op Anfield. Volgens hem kun je tien minuten standhouden als je wordt weggeduwd, maar geen hele match. Hij wil balbezit houden, de tegenstanders angst aanjagen en scoren. Ook gelooft hij klaar te zijn voor de atmosfeer op Anfield. Zijn spelers hebben voldoende ervaring om zich niet te laten intimideren.

Mourinho stak ook nog even de loftrompet voor scheidsrechter Manuel Mejuto Gonzalez. Hij vindt het niet erg dat het een Spaanse scheidsrechter is en denkt dat deze topref wel met de sfeer zal kunnen omgaan. "Mr Gonzalez is één van de beste scheidsrechters in Europa, hij komt hier zijn job doen. Hij zal zij hart niet laten spreken, maar zich professioneel gedragen. Daar geloof ik in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties