Anderlecht wil contract Frutos verlengen

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht wil contract Frutos verlengen
Foto: © SC

Anderlecht wil Nicolas Frutos nog een tijdje houden. De club wil nu met de aanvaller aan tafel schuiven om te praten over een contractverlenging. Nochtans ligt Frutos nog tot 2010 onder contract bij Anderlecht.

"Het bestuur heeft al aangegeven dat we zijn contract willen openbreken", vertelt manager Herman Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Hij wil zelf ook bijtekenen. Dit type speler is van onschatbare waarde. Hij scoort niet in drie matchen, maar in bijna alle wedstrijden. Als je ziet tegen wie en waar hij scoorde, waren dat meestal de belangrijkste doelpunten."

"We hebben het geluk dat Frutos al in het buitenland heeft gespeeld. In Spanje en dat was geen meevaller. Frutos beseft heel goed dat hij beter bij een goede club kan blijven waar hij een vedette is dan elders het risico te lopen het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Hij zal goed nadenken om dat allemaal op te geven. Als Frutos naar pakweg Italië vertrekt, moet hij helemaal opnieuw beginnen. Het financieel verschil zal gigantisch moeten zijn voor hij dat doet."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties