Metalurg open voor vertrek Adriaanse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Metalurg open voor vertrek Adriaanse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord Rotterdam heeft geïnformeerd bij de Oekraïnse club Metalurg Donetsk over de haalbaarheid van Co Adriaanse. De middenmoter stond open voor het vertrek van de oefenmeester mits er een goed bod op tafel komt. 

Adriaanse hoorde zelf nog niets van Feyenoord maar hij is wel geïnteresseerd om naar De Kuip te komen. Nu Metalurg zijn akkoord heeft gegeven aan Feyenoord, is de volgende stap wellicht een gesprek tussen de Rotterdamse club en de voormalige trainer van AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, Willem II en FC Porto. Volgens Adriaanse zal Feyenoord zich wel moeten haasten want er zijn nog kapers op de kust.

Volgens de 59-jarige Adriaanse dingen nog een reeks Europese topclubs naar zijn handtekening, maar de Nederlander voerde tot dus ver met niemand gesprekken. Het avontuur van Adriaanse in Oekraïne verloopt lang niet zoals hij had verwacht. Er is nog één speeldag af te werken in de Vyscha Liga en Metalurg staat onder de verwachtingen ergens in de middenmoot. Een reden dus voor het ambitieuze Metalurg om niet afkerig te staan tegenover een vroegtijdig vertrek van Adriaanse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties