KV Mechelen en Antwerp moeten winnen

Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen en Antwerp moeten winnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdagavond ontvangt KV Mechelen in de eindronde van tweede klasse Antwerp. Op de eerste speeldag speelden beide ploegen gelijk terwijl Lierse won op Kortrijk. Beide ploegen willen deze wedstrijd dan ook winnen om in het kielzog van Lierse te blijven. Lierse speelt tegen een fel gehavend Kortrijk en het is niet ondenkbaar dat de eersteklasser donderdagavond al zes op zes zal gehaald hebben.
 
Bij Antwerp waren ze heel tevreden over het getoonde spel zondag, dit was veel beter dan de laatste wedstrijden van de competitie. Het scoren ontbrak mede dankzij een sterk keepende Werner. Antwerp kan niet rekenen op de geschorste Mohammed Cissé en Souleymane Mamam. Al bij al niet erg want beide spelers waren sowieso op interland. Cissé komt uit voor Guinée en Mamam voor Togo. In deze eindronde is er al een schorsing na twee gele kaarten in deze competitie. Bij Antwerp moeten Verbiest , Soufiani en Gibson opletten voor een tweede gele kaart. Antwerp kan op volgende spelers geen beroep doen:David Gray (revalidatie), Kirk Hilton (operatie) en Fraizer Campbell (harmstrings).
 
Selectie Antwerp: Ristovic Predrag, Baert Kevin, Tomsin Cedric, Lavan Sam, Di Gregorio Alexandre, Utaka Peter, Olguin Luciano, Verbiest Spencer, Verjans Gunter, Shawcross Ryan, Lukanovic Darko, Allen Damien, Soufiani Mounir, Gibson Darron, Van Hemert Roel, De Laet Ritchie, Izgi Isa.
 
Voor Mechelen is Antwerp het zwarte beest na een nul op zes in de competitie. Vooral de wedstrijd in Mechelen ligt nog zwaar op de maag. De Maneblussers waren toen de beste ploeg maar met één doelpunt van Di Gregorio won Antwerp op een diefje. Peter Maes zal geen beroep kunnen doen op de geschorste Bart Van Zundert. In zijn plaats wordt Kenneth Van Goethem verwacht. Pieter Crabeels wordt beloond voor zijn sterke invalbeurt zondag en komt in plaats van Kevin Geudens in de basis. Bij Mechelen moet Biset oppassen voor zijn tweede gele kaart.
 
Selectie KV Mechelen : Asare Nana, Biset Maxime, Breuer Nils, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Goessens Kristof, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
KV Mechelen – Antwerp op donderdag 31 mei 2007 om 20u30 onder leiding van de heer Jerome Efong Nzolo. [AN]
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties