Contractverlenging voor Lionel Lord bij KVO

Michael Ketelers
| 0 reacties
Contractverlenging voor Lionel Lord bij KVO
Foto: © SC

KV Oostende heeft werk gemaakt van de contractverlenging van aanvaller Lionel Lord. De 26 jarige Nederlandse aanvaller kende afgelopen seizoen een sterke heenronde maar werd later afgeremd door een opstekende hamstringblessure waardoor hij een paar belangrijke matchen van de terugronde moeste missen. Lord tekende bij voor 1 seizoen met optie voor een bijkomend. Afgelopen seizoen was hij met zijn 12 doelpunten tevens topschutter bij KV Oostende

Verder is er ook te melden dat KVO-voorzitter Yves Lejaeghere en sportief manager Guy Ghysel volop bezig zijn met de kern aan het uitwerken voor volgend seizoen, meer informatie hierover omtrent valt allicht volgende week te horen op het Albertpark.

Ook het stadion van KVO krijgt een facelift nu woensdag 6 juni krijgt u hier op voetbalkrant een reportage te zien over de geschiedenis van het Albertparkstadion.
Om aan de normen voor 1ste klasse te moesten voldoen was KVO genoodzaakt hun stadion wat op te frissen. De C-tribune traditioneel het vak van de KVO-supporters wordt nu een volledige zittribune, op vak D wordt een volledig nieuwe zittribune naast de business-seats dit vak werd al reeds met de grond gelijkgemaakt. En tenslotte het bezoekersvak vak E wordt een overdekte staantribune. Alles kan u bekijken nu woensdag 6 juni hier op voetbalkrant met foto's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties