Benitez blijft op Eto'o jagen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Benitez blijft op Eto'o jagen
Foto: © SC

Liverpool wil ook weer in de Premier League voor de hoofdprijs gaan. Rafa Benitez heeft daarom zijn zinnen gezet op Samuel Eto'o van Barcelona. 

Liverpool haalde de laatste drie jaar twee keer de finale van de Champions League. In de eigen competitie loopt het minder vlot. Afgelopen seizoen eindigde het derde op ruime afstand van Manchester United en Chelsea. Manager Benitez is van oordeel dat hij naast Crouch en Kuyt een spits van wereldniveau nodig heeft. Samuel Eto'o is de eerste keus van de Spanjaard. 

Om de transfer te bekostigen wil Benitez Bellamy en Sissoko van de hand doen. Bellamy moet zo'n negen miljoen euro kosten. West Ham en Aston Villa toonden al interesse. Sissoko komt in de rangorde na Mascherano. De Malinees kan weg voor iets meer dan tien miljoen euro. Barcelona en Juventus zouden de Afrikaan volgen. 

Eto'o moet Barcelona echter iets meer dan vijftig miljoen euro opbrengen. De rest van het bedrag zou bijgepast worden door de Amerikaanse eigenaars van de club. Ter vervanging zou Barcelona de pijlen dan weer richten op Henry.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties