Galliani: Eto'o is ons grootste doel'

K M
| 0 reacties
Galliani: Eto'o is ons grootste doel'
Foto: © SC

Bij AC Milan zijn ze niet te spreken over de uitlatingen van Alberto Gilardino en dus is de Milanese club op zoek naar een nieuwe spits. Vice-voorzitter Adriano Galliani bevestigde daarbij dat Samuel Eto’o hun eerste keus is. Men wil wel wachten om onderhandelingen op te starten tot Barcelona op 17 juni de competitie beëindigd heeft.
 
Galliani: “Eto’o blijft ons belangrijkste doel, maar we zullen Barcelona niet storen tot het einde van het seizoen. Onze ploeg voor volgend seizoen zal grotendeels hetzelfde blijven als diegene die juist het seizoen heeft afgesloten. Er kunnen een paar spelers aangetrokken worden, één op het middenveld en één in de aanval, maar we hebben geen haast en zoals we nu zijn is het ook goed.”
 
“Ik heb Gilardino verteld dat de club wil dat hij blijft. We kunnen hem echter geen basisplaats garanderen en ik apprecieerde zijn laatste interview niet dus heb ik hem de toestemming gegeven om te vertrekken als iemand ons 25 miljoen euro wil betalen. Trezeguet is een speler die we heel goed vinden, maar we kunnen geen speler ruilen die geboren is in 1982 voor iemand die vijf jaar ouder is.”
 
“De transfer van Shevchenko is meer onmogelijk dan onwaarschijnlijk. Thierry Henry? Wij waren dicht bij hem toen Sheva ons verliet, maar hij demonstreerde zich als een grote meneer. Hij wil trouw blijven aan de club die hem beroemd heeft gemaakt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties