Sofiani krijgt C4 bij Antwerp

Sofiani krijgt C4 bij Antwerp
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp heeft de Fransman Mounir Soufiani ontslagen wegen dringende reden. Na de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen kwam hij niet meer opdagen op de training. Hij werd door Antwerp dan ook ontslagen voor onwettige afwezigheid op de training en op de wedstrijd KV Mechelen – Antwerp van vorige donderdag. Hij speelde de openingswedstrijd thuis tegen KV Mechelen wel maar kon zich niet verzoenen met het premiesysteem voor de eindronde. Als Antwerp promoveert krijgen de spelers een premie die in verhouding staat met het aantal gespeelde wedstrijden in de competitie en de eindronde. Dat viel tegen bij Soufiani want speelt pas sinds eind januari voor The Great Old.

Soufiani zelf wil niet reageren maar zijn manager Dirk Devriese reageert wel in de Gazet Van Antwerpen. Hij zegt dat de Fransman zelf het besluit nam om niet eer naar Antwerp te gaan. "Hij zegt dat Antwerp voor hem een gesloten boek is en dat de mensen er niet eerlijk zijn", zegt Devriese. "Nu ja, het is ook niet onlogisch dat Antwerp hem ontslaat als hij niet meer op de club opdaagt."

Het contract van Soufiani liep eind deze maand af zodat hij weinig loonverlies lijdt. Wel kan Antwerp van Soufiani nog een schadevergoeding eisen. Paul Bistiaux, secretaris van Antwerp, wenste geen commentaar te geven op het ontslag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties