Janevski twijfelt over assistent-trainerschap bij Club

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Janevski twijfelt over assistent-trainerschap bij Club
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is nog altijd op zoek naar een assistent-trainer voor Jacky Mathijssen, maar het zou wel eens kunnen dat die man een oude bekende wordt. Cedomir Janevski heeft de deur namelijk terug op een kier gezet om alsnog Mathijssen volgend seizoen te assisteren.

"Club Brugge had mij gevraagd om drie dagen na de bekerfinale te beslissen. Ik kwam die belofte ook na. Toen was ik mentaal er niet klaar voor om assistent te worden, maar nu zijn we tien dagen later hé. Mijn hoofd is weer leeg", aldus Janevski in Het Laatste Nieuws.

"Waarom moest ik feitelijk zo snel beslissen? De deur staat nu half open en half dicht. Club weet dat ik bereikbaar ben", aldus Janevski. Mathijssen zal het nieuws graag horen want hij zou doodgraag hebben dat Janevski hem assisteert bij Club Brugge. Hij kent de Macedoniër nog van in de ProLicence-cursus waar ze de kamer deelden. Hij liet zelfs weten dat zijn slaagkansen bij Club twintig procent hoger zouden liggen mocht Janevski zijn assistent zijn.

Sportmanager Luc Devroe was gisteren moeilijk bereikbaar. Hij was vertrokken voor een nieuwe scoutingsopdracht maar wilde niet zeggen naar waar, maar volgens insiders zou hij richting Argentinië vertrokken zijn. In een korte reactie liet Devroe weten dat het niet aan Club is om de eerste stappen te zetten. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties