Bellucci terug naar Sampdoria

K M
| 0 reacties
Bellucci terug naar Sampdoria
Foto: © SC

Claudio Bellucci gaat volgend seizoen terug aan de slag bij Sampdoria. De 32-jarige aanvaller van Bologna is op het einde van de maand transfervrij en keert terug naar de ploeg die hij 11 jaar geleden verliet voor Venezia. Bellucci tekende een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een seizoen.
 
Bellucci: “Genoa en Sampdoria waren mijn droom. Ik ben overgelukkig dat er een overeenkomst is bereikt. Ik had verschillende aanbiedingen, waarvan ook uit mijn woonplaats Rome, maar mijn bedoeling was om terug te keren naar de club en de ploeg waar ik ben opgegroeid. Ik ben er zeker van dat ik terug fantastische momenten zal beleven met deze ploeg die ik als mijn tweede familie beschouw.”
 
Naast Sampdoria, Venezia en Bologna speelde de spits ook voor Napoli. Vorig seizoen wist hij in de Serie B 19 maal de weg naar de netten te vinden. Bellucci zal komende maandag officieel aan de pers worden voorgesteld en zal op 4 juli voor het eerst zijn nieuwe teamgenoten zien als de voorbereiding van start gaat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties