Tottenham heeft Kaboul binnen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tottenham heeft Kaboul binnen
Foto: © SC

Tottenham Hotspur is er in geslaagd om Younes Kaboul in te lijven. De 21-jarige verdediger komt over van AJ Auxerre. The Spurs betalen zo'n 12 miljoen euro aan de Franse club.

"Als je in Frankrijk gaat rondvragen wie er een grote belofte in het Franse voetbal is, gaan ze allemaal bij Younes Kaboul uitkomen", aldus Tottenham-manager Martin Jol op de website van de Londense club. Tottenham betaalde alweer een hoge transfersom want eerder kocht het al Gareth Bale (15 miljoen euro aan Southampton) en Darren Bent (24 miljoen euro aan Charlton Athletic). 

Ook Damien Comolli, de technisch directeur van de Londenaren, is enthousiast over hun nieuwe aanwinst. "Younes heeft kracht, snelheid en is kopbalsterk. Hij is een leider en toonde dat hij naar ons wilde komen ondanks het feit dat hij kon rekenen op de interesse van tal van topclubs", aldus Comolli op de clubwebsite. Ook Inter Milaan, AS Roma en Portsmouth zagen wat in Kaboul.

Door de komst van Kaboul ziet het er wel naar uit dat er geen plaats meer is voor diens landgenoot Pascal Chimbonda. De 28-jarige verdediger hoeft echter niet te wanhopen want hij kan rekenen op de interesse van Chelsea FC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties