Cesc niet naar Madrid

Daniel V G
| 0 reacties
Cesc niet naar Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog voor Real Madrid werk kon maken van wat dit transferseizoen hun grote vangst moest worden, de aansluiting van Cesc Fabregas bij de Madrileense ploeg, eindigt die poging al. Cesc zal volgend seizoen gewoon weer bij Arsenal te zien zijn en zal daar proberen van het verlies van Thierry Henry naar Barcelona te compenseren.
Real Madrid zou dit transferseizoen een absolute topspeler binnenhalen. Bovenaan het lijstje met spelers stonden de namen van Cristiano Ronaldo, Kaká, en natuurlijk oud Barça speler Cesc Fabregas, waaronder Cesc de meest haalbare speler leek te zijn. De ploeg heeft dan ook reeds een monsteraanbod gedaan op de speler van maar liefst 50 miljoen euro en nog een speler erbij met keuze uit vier. Robinho, Cannavaro, Cicinho of Baptista. De keuze lag bij de Catalaan en deze heeft nee gezegd.

"Het is uiteindelijk mijn hart dat besloten heeft. De keuze was ontzettend moeilijk maar ik kan mijn ploeg niet achterlaten na al wat ze voor mij gedaan heeft. Nu Thierry Henry weg is zien we een zware tijd tegemoet en het zou niet juist zijn als ik nu zou vertrekken. Ik wil mijn ploeg helpen om het verlies van een geweldige captain te verwerken." waren de liefdevolle woorden van Cesc.

Real zou zich nu gaan fixeren op een ander toptransfer waaronder Kaká, Juan Roman Riquelme, Xabi Alonso, Dani Alves, Quaresma en Bremen speler Diego een mogelijkheid zijn. Sportief directeur Mijatovic bekende wel dat Kaká alleen haalbaar zou zijn als Milan Ronaldinho zou contracteren, wat zeer onwaarschijnlijk lijkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties