Ballack: 'Had geen contact met Real'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ballack: 'Had geen contact met Real'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Ballack ontkent dat er contact is met Real Madrid. De middenvelder van Chelsea reageerde totaal verbaasd op het bericht over een mogelijke transfer naar de Spaanse hoofdstad. “Ik blijf in London voetballen."
 
De naam Ballack wordt al een tijdje gelinkt aan Real Madrid. Zo gaf trainer Bernd Schuster de interesse voor zijn landgenoot toe. “Ik zoek een centrale middenvelder die een goede laatste pass kan geven. Hij past in dat profiel”, aldus Schuster in de Spaanse krant Marca.
 
Maar of Schuster zijn landgenoot kan overtuigen, lijkt weinig waarschijnlijk. Als we de woorden van Ballack zelf mogen geloven, natuurlijk. “Ik wil prijzen en successen behalen in Engeland”, reageerde de Duitser op de clubsite van Chelsea FC. “Ik voel me goed in Londen, zowel vanuit professioneel als familiaal standpunt bekeken. Ik wil Chelsea niet opgeven en heb geen contact gehad met Real Madrid."
 
Maar bij Ballack’s manager, Michael Beckert, weerklinken er andere woorden. “Er zijn indirecte contacten met Real Madrid”, verklaart hij in het Duitse sportblad Kicker. De speler zelf wou daarop geen commentaar geven aan de Duitse pers.
 
Ballack verruilde vorig na vier seizoenen Bayern München voor Chelsea FC. De middenvelder zag op Stamford Bridge echter een aantal wedstrijden aan zich voorbijgaan wegens een enkelblessure.

Auteurs: Kersten Steurbaut en Mathias Dumarey
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties