Balaban: 'Vergeet Brugse supporters nooit'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Balaban: 'Vergeet Brugse supporters nooit'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor zij die nog moesten twijfelen, het is nu helemaal zeker: Bosko Balaban verkast naar het Kroatische Dinamo Zagreb. Op de officiële website van Club Brugge nam hij afscheid van de supporters.

"Ik verlaat Club met een goed gevoel", vertelt Balaban. "Het waren mooie jaren hier, en ik heb met de club toch behoorlijk wat succes geboekt. Voor mij was de tijd aangebroken voor een nieuw hoofdstuk in mijn loopbaan. Ik wens mijn vroegere ploegmaats in ieder geval alle succes toe, ik ben ervan overtuigd dat het team dat er nu staat tot grootse dingen bij machte moet zijn."

"Ik zal ook en vooral het Brugse publiek nooit van mijn leven nog vergeten. De warmte die ik van hen kreeg, blijft me bij. Ik ben hier op handen gedragen. Tien jaar geleden kreeg mijn goeie vriend Mario Stanic hier een schitterende koosnaam: Super-Mario. Ik was de eerste die sindsdien in dezelfde superlatieven werd aangemoedigd. "Hey Super-Bosko", ja, ik hoorde het graag weergalmen. Ik weet dat het me niet altijd gelukt is Super te zijn, dat ik soms heel slechte matchen speelde. Maar ik voelde dat het publiek me nooit in de steek liet."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties