Ajax wil Luque snel binnenhalen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ajax wil Luque snel binnenhalen
Foto: © SC

Gisteren meldde Voetbalkrant.com al dat Feyenoord Rotterdam en Ajax Amsterdam allebei hengelen naar de diensten van de Spanjaard Albert Luque. De Ajacieden willen er echter geen gras laten over groeien en zijn vandaag al naar Newcastle vertrokken met maar één doel: de handtekening van de aanvaller.

Technisch directeur Martin Van Geel en algemeen directeur Maarten Fontein zijn de gezanten van dienst. Om halftien vertrokken beide heren vanop Schiphol om in Newcastle om half twaalf Nederlandse tijd aan te komen. Vanmiddag onderhandelen ze met Arroyo Garcia, de zaakwaarnemer van Luque. Dat beide heren de trip naar Engeland maken, duidt er op dat de onderhandelingen al in een vergevorderde fase zitten.

Luque, een zeventienvoudig Spaans international die ooit nog scoorde tegen de Rode Duivels, ligt nog tot medio 2010 onder contract bij The Magpies. Naast de Nederlandse topclubs zou ook FC Sevilla nog op de loer liggen. Bij Newcastle United kent Luque barre tijden. Hij kwam in de voorbije twee seizoenen niet verder dan 21 competitiewedstrijden waarin hij maar één keer kon scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties