Pivaljevic wil met Antwerp naar eerste

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Pivaljevic wil met Antwerp naar eerste
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Darko Paveljevic tekende afgelopen weekend voor de derde keer in zijn carrière een contract bij Royal Antwerp. Pivaljevic is erg verheugd met zijn nieuwe club, zo liet hij verstaan in Gazet Van Antwerpen.

"Het klopt dat ik in de eerste plaats op zoek was naar een club in eerste klasse nadat mijn contract bij Cercle Brugge niet verlengd was", vertelt Pivaljevic. "Er was wat interesse uit eerste en tweede klasse, maar concreet werd het allemaal niet. Tot Antwerp zich een tiental dagen geleden meldde. Antwerp was de enige ploeg met wie ik in tweede klasse wilde spelen. Er was bijvoorbeeld ook belangstelling van Oostende, maar dat interesseerde me eigenlijk niet. Ik beschouw dit niet als een stap terug."

"Maar ik ben niet naar hier gekomen om in tweede klasse te spelen. Ik wil met deze club naar eerste klasse. Daar wil ik mijn carrière beëindigen. Ik tekende een contract voor twee jaar, maar ik wil nog vijf jaar voetballen. Waarom niet met Antwerp op het hoogste niveau? Als we promoveren, moet het zijn om in eerste klasse te blijven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties