Van Houdt: 'Tevreden zijn als we behoud verzekeren'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Houdt: 'Tevreden zijn als we behoud verzekeren'
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Peter Van Houdt trekt aan de alarmbel. Zowel met hemzelf als met zijn club Sint-Truiden VV gaat het niet goed. De aanvaller geeft aan dat ze in Haspengouw tevreden zullen mogen zijn op het einde van dit seizoen als het behoud verzekert wordt.

Van Houdt vreest voor een Lierse-scenario. "Vorig jaar hadden die aan de winterstop zeven punten, daarna konden ze de remonte inzetten, maar uiteindelijk kwam het allemaal te laat. Als je slecht aan een seizoen begint, moet je het hele jaar achtervolgen en dat is zwaar. De kern telt normaal genoeg spelers die ervaring hebben met de degradatiestrijd. Zij zullen de jongeren moeten meetrekken. Als we er in blijven dit seizoen, zullen we tevreden mogen zijn", aldus Van Houdt in de krant Het Belang van Limburg.

Ook met Van Houdt zelf gaat het nog niet goed. In april had hij een hamstringblessure opgelopen en bij de aanvang van de voorbereiding op het nieuwe seizoen liep hij een nieuwe kwetsuur op. "Ik had gehoopt er tegen Genk terug bij te zijn, maar ik sta nog nergens. Mogelijks begin ik in oktober te trainen maar aan prognoses waag ik me niet meer. En neen, ik zit niet vaker op café dan goed voor me is. Daar moet je de oorzaken van mijn blessures niet zoeken, maar ach, de mensen roddelen graag. Ondertussen spreek ik mijn ploegmaats moed in", besluit een kwade Van Houdt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties