Southampton leent Dailly

Southampton leent Dailly
Foto: © SC

Om enkele geblesseerden op te vangen heeft Southampton een akkoord bereikt met West Ham United omtrent Christian Dailly. De verdediger wordt tot 31 oktober 2007 gehuurd door de ploeg uit The Championship, met de optie dat de uitleenbeurt kan verlengd worden.
 
Na de blessures van Claus Lundekvam en Darren Powell had manager George Burley amper centrale verdedigers. Zo moest Chris Makin de laatste wedstrijden centraal spelen, terwijl hij eigenlijk een flankspeler is. Door de komst van Dailly kan hij terug naar de back verhuizen en zal Dailly zaterdag naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut maken tegen Barnsley centraal in de verdediging.
 
De 33-jarige Dailly was al sinds januari 2001 bij West Ham die hem voor 3 miljoen euro hadden gekocht van de Blackburn Rovers. De voormalige Schotse international begon echter zijn carrière als 16-jarige spits bij Dundee United. Die verkochten hem in augustus 1996 voor 1,5 miljoen euro aan Derby County waarna hij voor 7,75 miljoen euro twee jaar later naar Blackburn verkaste. Gedurende zijn uitleenbeurt zal Dailly het rugnummer 33 dragen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties