Hamme wil thuisvoordeel niet afgeven

Hamme wil thuisvoordeel niet afgeven
Foto: © SC

De geruchten gaan de ronde dat Vigor-Wuitens Hamme zijn bekerwedstrijd tegen Anderlecht wegens gebrek aan tribuneplaatsen niet in eigen huis zou spelen, maar daar is volgens manager Daniël De Paepe niets van aan momenteel.

Vigor-Wuitens speelt in de zestiende finales voor de Beker van België tegen landskampioen Anderlecht. De voetbalbond plant die wedstrijd op zaterdag 24 november om 20.30uur in het gemeentelijk voetbalstadion aan de Sportpleinstraat in Hamme. Maar het eerste probleem is dat het terrein in Hamme geen lichtinstallatie heeft. 

"We kunnen in Hamme alleen spelen op zondag 25 november om 13.30uur. We willen tegen Anderlecht liefst in ons eigen stadion spelen. Het clubbestuur wil er alles aan doen om het thuisvoordeel te behouden, ook in het belang van de supporters", aldus de voorzitter.

"De definitieve onderhandelingen zijn gepland op maandag 8 oktober. Bovendien hebben we sportief gezien de beste kansen op kwalificatie als we thuis spelen. Onze ploeg is heel sterk bezig en Anderlecht kent een mindere periode."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties