Hargreaves van de ene blessure in de andere

Dirk Pieters
| 0 reacties
Hargreaves van de ene blessure in de andere
Foto: © SC

Owen Hargreaves heeft nog niet veel op de grasmat gestaan sinds hij deze zomer overkwam van Bayern München naar Manchester United. De Engelse international werd voor een transferbedrag van meer dan twintig miljoen euro overgenomen maar is dus tot nu toe een niet erg interessante investering gebleken. Hargreaves is tot nu toe nog maar drie keer in de basis begonnen en maakte zijn debuut bij ManU op 19 augustus tegen Manchester City. 

Tijdens de voorbereiding voor het EK-kwalificatieduel met Israël begin september liep de middenvelder een dijbeenblessure op.
Normaal gezien zou hij gisterenavond tegen AS Roma terug beschikbaar zijn geweest maar nu heeft een knieblessure weer de comeback uitgesteld.  

“Owen heeft een injectie in zijn knie gekregen en is er zeker drie tot vier weken uit', vertelde coach Sir Alex Ferguson dinsdagavond. “Op de training kreeg hij opnieuw last van zijn knie, waardoor we besloten om onmiddelijk in te grijpen.”

Hargreaves mist door deze nieuwe tegenslag ook de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Rusland bij de nationale ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties