Mathijssen: 'Klik kwam na Brann Bergen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mathijssen: 'Klik kwam na Brann Bergen'
Foto: © SC

Het is lang geleden dat er in de pers kon geschreven worden dat het Club Brugge voor de wind gaat. Blauw-zwart won afgelopen zondag met 1-2 op het veld van concurrent Racing Genk en haalde zo een 12 op 12. Nochtans dreigde een maand geleden alweer een nieuwe crisis uit te breken in het Jan Breydelstadion na de verrassende Europese uitschakeling tegen de Noorse kampioen Brann Bergen.

"We konden toen op twee manieren reageren. Ofwel gingen we voort op de ingeslagen weg, ofwel kozen we voor een andere stijl. We hebben het lot uitgedaagd door vanaf dan met drie spitsen te spelen. De resultaten gaven ons gelijk", aldus Club-trainer Jacky Mathijssen op FM Brussel.

Enkele dagen na de uitschakeling tegen Brann speelde Club Brugge op het veld van Brussels. Mathijssen stelde toen Dusan Djokic, Wesley Sonck en François Sterchele op. Club won die partij met 1-3 en pakte ook de volgende drie wedstrijden de drie punten. Mathijssen wil echter niet te veel op de zaken vooruit lopen. "Het is uiteindelijk allemaal maar een lange aanloop naar de laatste zes wedstrijden. Het is dan pas dat alles beslist zal worden. We vechten nu gewoon voor een goede positie", besluit de Dilsenaar. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties