Alsmaar meer interesse voor Ujfalusi
Luc Goderis
| 0 reacties
Alsmaar meer interesse voor Ujfalusi
Foto: © SC

Verdediger Tomas Ujfalusi is momenteel aan het laatste seizoen van zijn contract bezig bij Fiorentina.  Volgens zijn zaakwaarnemer kan de Tsjech inmiddels op heel wat interesse rekenen.  Dalibor Lacina bevestigde eerder vandaag dat reeds acht clubs zich meldden voor Ujfalusi.  De laatste in het rijtje is het Engelse Blackburn Rovers.

Volgens zaakwaarnemer Dalibor Lacina is het uitgesloten dat Tomas Ujfalusi reeds in januari de Italiaanse club verlaat.  De kans dat hij op het einde van dit seizoen de deur bij La Viola achter zich dichttrekt lijkt daarentegen wel heel groot.  Niet minder dan acht clubs hengelden reeds om de diensten van de Tsjechische verdediger.
 
Na Tottenham, Sevilla, Zenit St Petersburg, AC Milan, Juventus, Inter en Bayern München zou nu ook Blackburn Rovers een contract hebben voorgesteld.  Afgelopen zomer zou Liverpool ook al interesse getoond hebben in de Tsjechische international, maar volgens Lacina wou Ujfalusi toen enkel Fiorentina verlaten voor een Spaanse topclub.  Als we hem mogen geloven lijkt het er dus op dat Sevilla straks over de beste troeven beschikt. [BA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties