Schotte: 'Topspelers niet tegelijk weg'

Jasper Ostyn
| 0 reacties
Schotte: 'Topspelers niet tegelijk weg'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle beleeft gouden tijden, dat beseft ook haar voorzitter Frans Schotte. De Cercle-preses spreekt in Het Nieuwsblad zelfs van de mooiste periode uit de Cercle-geschiedenis. Ook laat Schotte uitschijnen dat deze zomer van een uitverkoop geen sprake zal zijn.

"Dit zijn de mooiste momenten uit de geschiedenis van Cercle", aldus Schotte. "Als we nu ook nog Club zouden kloppen, gaan er traantjes vloeien. Als we vrijdag zouden winnen, zouden we minstens 24 uur aan de leiding staan. Ik sluit het echt niet uit. Ik denk dat dit de mooiste momenten uit de geschiedenis van Cercle zijn. Het is bovendien nog verdiend ook. We hebben nog geen punt gestolen."

Wat volgend seizoen betreft, blijft Schotte overigens ambiteus. Een uitverkoop is alvast uitgesloten: "Het wordt een hele uitdaging om volgend seizoen een verlengstuk te breien aan dit succesverhaal. In de top zes of zeven meedraaien, zou al fraai zijn. We zijn bereid mee te werken, maar er moet wel voldoende boter bij de vis zijn. Er wordt nu vooral gepraat over De Smet, De Sutter en Gombami. Wat ook het bod is, ze gaan in geen geval alledrie weg. We willen geen uitverkoop houden. Cercle is een voetbalclub, geen club voor beleggers", aldus de Cercle-preses. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties