Genoa denkt aan drie spelers

Genoa denkt aan drie spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genoa heeft drie spelers op het oog om zich te versterken in januari. Tuttosport denkt te weten dat het gaat om Arturo Lupoli, David Lanzafame en Ahmed Apimah Barusso (foto). Manuel Coppola, Omar Milanetto en Marco Di Vaio zouden dan weer morgen vertrekken.
 
Lupoli werd afgelopen zomer door Fiorentina transfervrij overgenomen van Arsenal en dat bracht veel enthousiasme met zich mee. Enkele maanden later heeft de 20-jarige spits nog geen seconde gespeeld en is hij slechts zesde keus. David Lanzafame speelt op dit moment op uitleenbeurt bij Bari en heeft daar in veertien wedstrijden drie maal de weg naar de netten gevonden. Juventus, de eigenaar van de speler, zou de 20-jarige spits voor zijn goede prestaties willen belonen met een nieuw contract. Ten slotte is er nog Barusso. Deze 22-jarige middenvelder verkaste afgelopen zomer van Rimini naar AS Roma, maar daar kwam hij nog niet verder dan twee invalbeurten. Genoa hoopt nu deze drie spelers in januari voor zes maanden te kunnen huren.
 
Daar tegenover staat dan dat er drie spelers mogen vertrekken. Manuel Coppola stond dit seizoen éénmaal in de basis en kwam éénmaal het veld op, maar mag beschikken. De 25-jarige middenvelder zou naar Udinese kunnen, mogelijk in ruil voor Giampiero Pinzi, en Lazio. Ook Omar Milanetto zou ondanks het feit dat hij dit seizoen al zeven maal in de basis stond en twee maal in viel, mogen vertrekken. Voor de 31-jarige middenvelder zou Bologna geïnteresseerd zijn. De laatste maar ook de bekendste van de drie die mag opkrassen, is Marco Di Vaio. Voor de 31-jarige aanvaller, die dit seizoen al vijf keer in de basis stond, vier keer in viel en éénmaal wist te scoren, zou er interesse zijn van Parma.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties