Hasssan ontgoocheld over ontslag Vercauteren

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hasssan ontgoocheld over ontslag Vercauteren
Foto: © SC

Ahmed Hassan heeft het blijkbaar erg moeilijk met het ontslag van trainer Frank Vercauteren. De middenvelder van Anderlecht vertelt dat hij zelfs kwaad was toen hij hoorde dat Vercauteren aan de deur werd gezet.

"Ik was kwaad. Zeer kwaad zelfs, geschokt. Waarom? Ik heb met Vercauteren meer dan een jaar lang samengewerkt, en ik vergeet nooit dat we samen kampioen werden", vertelt Hassan in Het Laatste Nieuws. "Als ik - als moslim - mensen lang ken en er dagelijks mee werk, en die dan opeens van de ene op de andere dag verdwijnen, dan doet dat pijn. Ik spreek over Vercauteren als persoon, niet over andere zaken."

Nochtans zat het op voetbalgebied niet altijd even snor tussen Vercauteren en Hassan. "Wat voor zin heeft het om daar nu nog op terug te komen? Dat dient tot niets. In het voetbal is het normaal dat er discussies zijn tussen spelers en trainer over het spel. Maar van man tot man heb ik geen probleem met Frank. Ik voel alleen respect, hij was ook een grote voetballer. (Nadrukkelijk) Hij blijft voor mij 'un grand homme'. Ik wens hem van harte veel geluk als trainer bij een andere club."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties