Verhoost : 'Snelst op de bal'

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Verhoost : 'Snelst op de bal'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

U kon eerder al lezen op onze site dat Omer Golan naar Lokeren verhuist. Willy Verhoost geeft uitleg.

"We hebben een mondeling akkoord", zegt Willy Verhoost aan Sporza. Bevestiging dus uit Lokeren dat het de strijd om de talentrijke Israëlische spits Omer Golan gewonnen heeft. Er moeten nog enkele details geregeld worden en dan is de overgang afgerond.

Er wordt druk gespeculeerd over de transferprijs, maar de sportief directeur van Lokeren zwijgt in alle talen. Het bedrag van anderhalf miljoen euro doet de ronde, maar het is onwaarschijnlijk dat de club uit het Waasland dit bedrag op tafel heeft gelegd. Andere bronnen speculeren op een meer realistische 1 miljoen dollar, wat overeen komt met zo'n 700 000 euro.

Er gaan stemmen op dat Lokeren al een overeenkomst zou hebben met een buitenlandse club om goudhaantje Joao Carlos te verkopen en zo de transfer van Golan te kunnen betalen. Willy Verhoost ontkent dit : "We moeten geen spelers van de hand doen om Golan te betalen. Ook Joao Carlos niet."

Als alle details geregeld zijn, zal Omer Golan aansluiten bij de groep. "Golan is er op speciaal verzoek van Georges Leekens gekomen. Het is de bedoeling dat hij in de winterstop aansluit bij de groep. Hoe het komt dat we het gehaald hebben? We speelden het snelst op de bal zeker." Leekens wil nog enkele versterkingen extra in de winterstop en liet al weten dat het bestuur zijn huiswerk al gemaakt heeft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties