Bataille traint KV Oostende tot seizoenseinde

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bataille traint KV Oostende tot seizoenseinde
Foto: © SC

Na een drietal weken is Dennis Van Wijk alweer vertrokken bij KV Oostende. Het bestuur van de kustploeg, een tweedeklasser, besloot om Kurt Bataille zijn kans te geven als hoofdtrainer tot het einde van dit seizoen.

"De Raad van Bestuur van KV Oostende geeft zijn volledig vertrouwen aan Kurt Bataille om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij het eerste elftal. Hij blijft aan het roer tot het einde van dit seizoen. De spelersgroep is ook vragende partij om verder te mogen werken met Bataille", luidt het in een communiqué dat verspreid werd door het bestuur van de tweedeklasser.

Kurt Bataille leerde de trainersstiel bij de West-Vlaamse eersteprovincialer HO Oostende. Dat gebeurde niet zonder succes. Zonder de financiële perikelen van vorig seizoen was de zwartwitte formatie in staat om te promoveren naar vierde klasse. Bataille koos na het seizoen eieren voor zijn geld en trok naar de grote buur KV Oostende om er assistent te worden van Gaby Demanet.

Kurt Bataille krijgt met Geert Peene één assistent naast zich. Momenteel staat KV Oostende op een teleurstellende zeventiende plaats in het klassement in tweede klasse. Zaterdag speelt de kustploeg op verplaatsing tegen AS Eupen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties