Nürnberg toont interesse in Koller

Nico Wieme
| 0 reacties
Nürnberg toont interesse in Koller
Foto: © SC

FC Nürnberg toont verregaande belangstelling in de Tsjechische international Jan Koller van AS Monaco. De liefde is blijkbaar wederzijds, want Koller heeft de Duitse bekerwinnaar eveneens zijn interesse getoond.

Op zoek naar versterking voor de terugronde weet de Duitse sportkrant Kicker dat FC Nürnberg Jan Koller in het vizier heeft. De 34-jarige ex-spits van Anderlecht is bij AS Monaco, waar hij een contract tot het einde van dit seizoen heeft, niet bepaald gelukkig. Hij zou zeker naar de Bundesliga willen terugkeren. De 2,02 meter lange aanvaller speelde tussen 2001 en 2006 138 wedstrijden voor Borussia Dortmund en scoorde daarin 59 doelpunten.
 
Een transfer naar Nürnberg zou voor Koller interessant zijn aangezien de club hem een langdurig contract kan aanbieden. Bovendien zou hij er kunnen samenspelen met zijn landgenoot Tomas Galasek, met wie hij goed bevriend is. Ten slotte is Nürnberg ook niet zo ver verwijderd van Praag. De Zuid-Duitsers rekenen er dan ook op dat zij weldra een akkoord kunnen sluiten met Koller. De onderhandelingen zouden al zes weken aan de gang zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties