Vande Velde: 'Zeges Dender slag in het gezicht'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vande Velde: 'Zeges Dender slag in het gezicht'
Foto: © SC

Een week of drie geleden werd Jean-Pierre Vande Velde ontslagen bij neo-eersteklasser FCV Dender. Sindsdien herleeft de club weer met een bekerzege tegen Westerlo en overwinningen tegen RC Genk en Zulte-Waregem.

Jean-Pierre Vande Velde ziet de winstreeks van zijn ex-club FCV Dender met lede ogen aan. "Elke overwinning is een slag in mijn gezicht. Ik baal niet van mijn ontslag maar ik ben wel een beetje gedegouteerd van het voetbal. Eigenlijk is het verhaal niet mooi voor mij. Ik haalde Dender weg uit de kelder van derde klasse en loodste de club naar de Jupiler League. Als je er dan bent, moet je als eerste het schip verlaten", aldus een teleurgestelde Vande Velde in de krant Het Laatste Nieuws.

"Voor het eerst in mijn leven is er niets. Geen werk en geen voetbal. Dat is een raar gevoel. Ik kan er amper van slapen. Meestal lukt dat maar twee uurtjes per nacht. Ik zit te wachten op een telefoontje. Je weet maar nooit. Als ik nu ploegen in de problemen zie, dan ruik ik een kans. Ik ben nog niet gepolst door een ploeg, maar het hoeft geen eersteklasser te zijn. Geef mij maar een tweedeklasser", besluit de ex-coach van Dender.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties