Hadji niet, Stoica wel naar Dender?

Nico Wieme
| 0 reacties
Hadji niet, Stoica wel naar Dender?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele weken geleden leek een transfer van de Marokkaan Mustapha Hadji naar FCV Dender nog in kannen en kruiken, maar die lijkt nu op een dood spoor te zitten. Dender heeft echter al enkele alternatieven achter de hand.

Begin december zag het er nog naar uit dat de Marokkaan Mustapha Hadji na Nieuwjaar voor FCV Dender zou uitkomen. “Ik ben hier omdat meneer Boskamp mij dat gevraagd heeft. Boskamp is een grote meneer. Voor hem wil ik deze ene uitdaging nog aangaan”, liet hij toen optekenen in diverse Vlaamse media. Vandaag zit die transfer helemaal in het slop. Dender blijft echter niet bij de pakken zitten en richt zich verder op de binnenlandse markt.
 
Na afloop van AA Gent-Dender maakte Dendertrainer Johan Boskamp een praatje met Alin Stoica. De Roemeen was niet geselecteerd voor die wedstrijd. Het is een publiek geheim dat hij en trainer Trond Sollied het niet zo goed kunnen vinden met elkaar. Stoica liet al meermaals uitschijnen andere oorden te willen opzoeken. Biedt Dender nu een oplossing? In eerste instantie werd de Roemeense balvirtuoos aan Lokeren gelinkt, maar de Wase ploeg lijkt nu afgehaakt te hebben. Mogelijks neemt Boskamp zijn ex-poulain onder zijn hoede.
 
Als het Stoica niet zou worden, ziet Dender ook wel iets in de Braziliaan Alex Da Silva van Racing Genk. De 24-jarige middenvelder stelde zijn terugreis naar Brazilië zelfs even uit om met Dender te praten. Da Silvia mag Genk op huurbasis verlaten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties