Pandev bijna, Berbatov mogelijk naar Bayern

Nico Wieme
| 0 reacties
Pandev bijna, Berbatov mogelijk naar Bayern
Foto: © SC

Het kan blijkbaar niet op bij Bayern München. Na Goran Pandev weerklinkt nu ook de naam van Dimitar Berbatov als mogelijke versterking voor de Beierse formatie.

Het is tot nu toe al het seizoen van de recorduitgaven voor Bayern München geweest. Meer dan 70 miljoen euro pompte manager Uli Hoeneß in de ploeg. Voor de terugronde worden er nog sterren verwacht.
 
Volgens de Duitse krant Bild zou de transfer van Goran Pandev van Lazio Roma naar Bayern rond zijn. De Duitsers tellen naar verluidt 22 miljoen euro neer voor de Macedoniër. De transferhonger van de Zuid-Duitsers is daarmee nog niet gestild. Nu zou Bayern ook belangstelling tonen voor Dimitar Berbatov (foto) van Tottenham Hotspur. Emil Dantchev, de zaakwaarnemer van de Bulgaar, zei aan spox.com: “Dimitar wordt eind januari 27. Hij wil eindelijk titels winnen. Hij heeft mij gezegd dat Bayern de enige club in Duitsland is, waarvoor hij wil uitkomen.”
 
Contacten tussen Bayern en Berbatov zijn er nog niet. Vooral uit de Premier League zou er grote interesse zijn voor de spits. Met name Chelsea en Manchester United worden geciteerd als mogelijke overnemers. Ook AC Milan zou een oogje op de Bulgaarse international laten vallen hebben.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties