Lehmann bereikt akkoord met Dortmund

Nico Wieme
| 0 reacties
Lehmann bereikt akkoord met Dortmund
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Duitse krant Bild heeft doelman Jens Lehmann Borussia Dortmund zijn ja-woord gegeven. In de terugronde wil hij bij Dortmund onder de lat staan. Enkel zijn handtekening ontbreekt nog.

Duitslands nationale doelman Jens Lehmann zou dan toch terugkeren naar Borussia Dortmund. BVB-manager Michael Zorc bevestigt aan Bild: “Tussen ons en Lehmann is er een akkoord. We zijn voortdurend met elkaar in contact.” Vooraleer de keeper zijn handtekening onder het contract zet, moeten nog enkele details en formaliteiten opgelost worden. “Die hebben niets met BVB te doen. We zijn er zelfs op financieel vlak al uit”, verzekert Zorc.
 
Aanvankelijk vormde het loon van Lehmann een grote struikelblok. Bij Arsenal verdiende Duitslands nummer één ongeveer 3,2 miljoen euro netto per jaar. Zoveel wou Borussia niet betalen. Lehmann zou nu bereid zijn om water in de wijn te doen. Hij wil namelijk spelen om zijn plaats bij de Duitse Mannschaft niet te verliezen.
 
Zodra Lehmann zijn contract getekend heeft, zal hij zich naar het BVB-trainingskamp in Marbella spoeden. Dortmund hoopt dat de doelman nog in Spanje kan aansluiten bij de groep. Zo kan hij zich goed voorbereiden op de bekerwedstrijd van 29 januari tegen Werder Bremen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties