Roberto Carlos wil terug international zijn

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roberto Carlos wil terug international zijn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Carlos wil terug voor de Braziliaanse nationale ploeg spelen. Na het teleurstellende WK van 2006 in Duitsland besloot hij zich niet meer beschikbaar te stellen maar daar heeft hij nu spijt van.

Roberto Carlos, momenteel aan de slag bij Fenerbahçe, speelde al 132 interlands voor Brazilië. Na het WK 2006 waar Brazilië in de kwartfinale werd uitgeschakeld door Frankrijk besloot hij te stoppen met interlandvoetbal, maar op die beslissing wil hij terugkeren omdat hij naar zeggen in bloedvorm is. "Als de tijd rijp is zal ik eens bellen naar bondscoach Carlos Dunga om te vragen wat zijn plannen zijn. Ik vind het helemaal niet raar dat een speler initiatief neemt, integendeel zelfs, ik vind het normaal", aldus de 34-jarige flankverdediger tegen het Braziliaanse Invicto.

"Ik wil graag terugkeren omdat ik me helemaal goed voel. Het maakt me niet uit of ik in de basis sta of niet. Ik wil er enkel terug bij zijn. Ik denk dat ik het WK 2010 nog kan meemaken. Ik ben fysiek nog steeds in orde en dat is het belangrijkste", besluit Roberto Carlos. In 2010 zal de ex-speler van Real Madrid en Inter Milaan 37 jaar oud zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties