Spurs, West Ham en PSG azen op Fred

De Nijs Michael
| 0 reacties
Spurs, West Ham en PSG azen op Fred
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Lyon komt de Braziliaan Fred nog amper aan de bak, dat heeft hij te danken aan de sterke prestaties van Hatem Ben Arfa en Karim Benzema. Daarom wil de 24-jarige spits vertrekken bij zijn werkgever.

Meerdere clubs hebben interesse in de aanvaller, ondanks de weinige speelminuten die hij in Lyon krijgt. Zo toont Paris Saint-Germain interesse in de spits. Het probleem is echter de transferprijs, Lyon wil namelijk minstens vijftien miljoen euro voor Fred en dat geld heeft de club uit Parijs niet. Daarom wil PSG Fred overnemen op huurbasis, maar daar wil Lyon dan weer niet van weten.

Fred hoeft echter niet te wanhopen want ook in Engeland volgen ze zijn situatie op de voet, zo zouden Tottenham en West Ham United concrete interesse in de aanvaller hebben. Ook in Brazilië zijn ze Fred niet vergeten, hij zou er op de belangstelling van meerdere clubs kunnen rekenen. Een vertrek naar zijn thuisland lijkt echter uitgesloten, Fred liet namelijk al meermaals verstaan dat hij in Europa wil blijven voetballen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties