Club niet op volle sterkte tegen Cercle

Nico Wieme
| 0 reacties
Club niet op volle sterkte tegen Cercle
Foto: © SC

Club Brugge zal morgen in de derby tegen Cercle niet op volle sterkte kunnen aantreden.

Slecht nieuws voor Club Brugge: Wesley Sonck is dan toch niet volledig fit geraakt voor de topper in de achtste finales van de Beker van België tegen de buren van Cercle. De technische staf van de competitieleider achtte de pocketspits nog niet wedstrijdfit, ondanks zijn trainingsarbeid van de voorbije weken. Het wederoptreden van de Ninovieter werd al een paar keer uitgesteld en de vraag is maar of hij er volgende vrijdag in de eerste competitiematch van de terugronde in Bergen zal bij zijn.

Ook geen Glen Verbauwhede in de kern. De reservedoelman mag het nog rustig aan doen na zijn blessure. Hij is fit, maar werd niet geselecteerd. Hetzelfde geldt voor Gertjan De Mets. De 20-jarige middenvelder maakte een geslaagde comeback in Turkije, maar bij blauw-zwart neemt men geen enkel risico met hem. Er evenmin bij is Elrio Van Heerden. De Zuid-Afrikaan bereidt met zijn land de Afrika Cup voor. 

Verder zal Club het ook moeten doen zonder Koen Daerden, Antolin Alcaraz (beiden geblesseerd) en Daniel Chavez (pas terug uit Peru wegens familiale omstandigheden). Goed nieuws is er voor Brecht Capon (foto) en Stepan Kucera. Zij behoren beiden wel weer tot de kern.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties