Ivanovic trekt naar 'The Blues'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ivanovic trekt naar 'The Blues'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kogel is door de kerk. Chelsea zal zich zo goed als zeker versterken met de Servische international Branislav Ivanovic. Hij verruilt Lokomotiv Moskou voor de Londenaren.

Chelsea bereikte een overeenkomst met Lokomotiv Moskou en ook de werkvergunning van de verdediger is binnen. Het enige wat een verbintenis nog kan tegenhouden zijn de persoonlijke eisen van Branislav Ivanovic en een medische keuring.

Ivanovic verdedigde twee seizoenen de kleuren van Lokomotiv. Daarvoor speelde hij in eigen land bij OFK Belgrado en Srem Sremska. Vorig jaar speelde hij ook op het EK voor spelers onder de 21 jaar waar Servië de finale haalde maar verloor van het gastland Nederland. Ondertussen is hij ook al uitgegroeid tot een volwaardig A-international.

Ivanovic werd de voorbije maanden vaak in verband gebracht met tal van Europese (top)clubs. Het leek er lange tijd op dat de Serviër zou kiezen voor een avontuur in de Serie A, waar Inter Milaan en Juventus Turijn verregaande interesse hadden. Het blijkt uiteindelijk dus toch de Premier League te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties