KVK Tienen tegen het kleine Anderlecht

filip broos
| 0 reacties
KVK Tienen tegen het kleine Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag komt er opnieuw een ex-landskampioen op bezoek in het Bergéstadion, SK Beveren maakt de verplaatsing om de suikerjongens partij te geven.

Tienen moet na het gelijkspel in United op zoek naar 3 punten wil men de voeling met de kandidaten voor de eindronde niet verliezen. Beveren daarentegen zal na de 2-0 winst tegen datzelfde United alleen tevreden zijn met de winst om zo de andere ploegen blijven onder druk te zetten.


Na het in extremis behaalde gelijkspel bij United werd nog maar eens duidelijk dat bij Tienen het schoentje wringt in de aanval dit seizoen.  Daarom werd een nieuwe spits gerecruteerd, Radovanovic, maar die zal slechts speelgerechtigd zijn voor de wedstrijd op Antwerp. Trainer Nassen zal opnieuw met Regis Lacroix of Vanarwegen in de spits beginnen aangezien het voor Geebelen nog te vroeg is na zijn achillespeesblessure.
Ook nog steeds out zijn Van Impe en Lukanovic. Daarentegen zal Dello heel waarschijnlijk de aftrap halen al sukkelde die de laatste dagen met de lies. Ook Steven De Pauw zal na zijn invalbeurt in United waar hij opdraafde in de spits terug in de basiself te zien zijn.

In  de kantlijn werd duidelijk dat KVK na spits Radovanovic nog een tweede speler aantrok, het gaat om linksachter en streekspeler Sven Vandeput,  hij tekende een contract voor 2,5 jaar en komt over van eerste klasser Dender waar hij plaats moet ruimen voor Deflandre.

De vermoedelijke ploeg voor zondag: Schuermans, Lunenburg, Vanhees, Dello, De Pauw, Bogaerts, Vandecauter, Régis en Michael Lacroix, Bayock en Vanarwegen


SK Beveren reist met vertrouwen naar de suikerstad. Waar er vorige week met 3-0werd verloren in Kortrijk ging Beveren afgelopen woensdag vlot voorbij United en won met 2-0.


Trainer Czerniatinski heeft eigenlijk weinig zorgen wat betreft de ploeg, het moest zijn dat hij zich zorgen maakt omtrent De Munter die wegens een dopingszaak op non-actief is gezet door het bestuur. Afwachten welke gevolgen deze zaak zal hebben voor de club en voor de speler zelf. 

Sportief draait het de laatste weken alvast beter bij het kleine Anderlecht, Beveren klom op naar de kop van het klassement en staat derde op 5 punten van leider Kortrijk. Bij de spelers en supporters groeit de hoop om direct weer te keren naar de hoogste afdeling.  Men kan alvast rekenen op de hiergebleven ivoriaan Tokpa en Ibou die afgelopen woensdag de netten bol zetten, afwachten of dit zondag ook het geval zal zijn.

Vermoedelijke ploeg: Deelkens, Zito, Lardenoit, Manga, Theunis,Tokpa, Snoeckx, Ba, Ibou, Martens, Ouattara.

De wedstrijd begint om 15Uin het bergéstadion en staat onder de leiding van scheidsrechter Gleton.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties