Antwerp boekt tweede uitoverwinning

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp boekt tweede uitoverwinning
Foto: © SC

Antwerp heeft zijn tweede uitoverwinning op zak. De Great Old ging op het veld van Oostende winnen met 0-2 en doet zo een uitstekende zaak in het klassement. Pivaljevic en Jelicic zorgden voor de bezoekende doelpunten.

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor de thuisploeg, maar Caramazza vergat de kansen te benutten. Na de sterke start van Oostende kwam Antwerp beter in de wedstrijd. Eerst kon Baert doelman Begeyn aan het werk zetten met een stevige knal en even later voorkwam de goalie een doelpunt van Jelicic. De wedstrijd bleef aangenaam om volgen en op slag van rust kreeg de kustploeg de kans om op 1-0 te komen, maar Dekeyzer liet oog in oog met Ristovic de kans liggen en zo bleef het 0-0.

Meteen na de pauze kwam de Great Old op voorsprong. Darko Pivaljevic krulde een vrije trap mooi in doel en zorgde met zijn eerste van het seizoen voor de 0-1 voorsprong. Na het doelpunt zette Oostende een stevig offensief in. Dekeyzer en Caramazza mochten alleen op doelman Ristovic af gaan. Caramazza had de bal maar binnen te duwen, maar trapte voor een leeg doel naast de bal. Antwerp kwam goed weg en kroop zelfs onverwacht op een 0-2 voorsprong. Jelicic dribbelde enig mooi zijn bewaker en trapte minstens even mooi de bal in doel. In de slotfase kwam Antwerp nog dicht bij de 0-3, maar de ingevallen Glouftsis trapte op de lat.

Antwerp doet een goede zaak in het klassement door de overwinning. Volgende week krijgt de Great Old het bezoek van leider KV Kortrijk. Kan de ploeg van trainer Warren Joyce nog voor spanning zorgen in de competitie? [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties