Genk stuurt Vandooren en Dahmane naar B-kern

Philippe Crols
| 0 reacties
Genk stuurt Vandooren en Dahmane naar B-kern
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk stuurt met onmiddellijke ingang Gonzague Vandooren en Mohamed Dahmane naar de B-kern. Daarmee hoopt de club de spelers wakker te schudden. Hugo Broos mag voorlopig nog aanblijven.

De Limburgse club had al laten weten dat het een dezer dagen enkele spelers zou aanpakken. Uiteindelijk zijn Gonzague Vandooren en Mohamed Dahmane de slachtoffers van dienst. Beide spelers zouden niet meer gelukkig zijn in Genk en bovenal zouden zij ook de sfeer negatief beïnvloeden.

Technisch directeur Willy Reynders vertelde er het volgende over. "Vandooren had al met een ander team gepraat zonder dat we daar ook maar iets vanaf wisten. Met Dahmane zijn er nog altijd problemen ondanks het vele inpraten op hem. Jammer, want ik geloofde in hem."

Hugo Broos
mag dus nog in Genk blijven. Reynders:"Ik heb geen glazen bol, maar het is de bedoeling dat Broos zijn contract bij Racing Genk zal uitdoen."
"Het is nu aan de spelers en trainer om tegen AA Gent te reageren. We hebben gedaan wat we moesten doen, nu is het aan hen. Europees voetbal halen is nog altijd het doel", voegde Reynders er nog aan toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties