De Boeck: 'Niet pretentieus doen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
De Boeck: 'Niet pretentieus doen'
Foto: © SC

De verplaatsing naar Zulte Waregem had veel weg van de thuiswedstrijd tegen Racing Genk en dat was ook trainer Glen De Boeck niet ontgaan. “We hadden het heel moeilijk tijdens de eerste helft”, aldus De Boeck.

“Zij waren tijdens het eerste half uur de betere ploeg en speelden heel gegroepeerd en met een sterke organisatie. Wij vonden geen oplossingen en leden te snel balverlies. Gevleid komen we dan op voorsprong en maken voor de rust nog 0-2. Ik heb de spelers erop gewezen dat we geluk hadden met die stand en heb hen oplossingen voor de tweede helft aangeboden.”
 
“Als ze uit de vestiaire komen, doen wat ze moeten doen en meteen de 0-3 maken. Efficiënt? We hebben nadien ook nog een drietal kansen gehad om nog meer doelpunten te maken.”
 
Geen pretentie
 
Als Club Brugge en Standard dit weekend punten verliezen doet groen-zwart een heel goede zaak. “Ik denk niet dat wij de pretentie moeten hebben om naar de andere ploegen te kijken. Tijdens het eerste half uur hebben we getoond dat we zelf nog veel werk hebben.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties