Caillet: 'We zijn allemaal verantwoordelijk'

Philippe Crols
| 0 reacties
Caillet: 'We zijn allemaal verantwoordelijk'
Foto: © SC

Gonzague Vandooren en Mohamed Dahmane werden woensdag uit de Genkse A-kern verwijderd. Ook de namen van Bailly en Caillet werden vaak genoemd als het ging om zogenaamde rotte appels. De Genkse verdediger ontkent.

"Ik kan iedereen nog altijd recht in de ogen kijken", zegt Caillet in Het Belang van Limburg. Toch werden er twee spelers naar de B-kern verwezen. "Die beslissing hoef ik niet te begrijpen. Ik moet mij neerleggen bij de beslissingen van de directie, al wil dat niet zeggen dat ik het er mee eens ben. Iedereen is verantwoordelijk voor de huidige gang van zaken. Ik vond het wel niet leuk, want ik kon met Gonzague en Mohamed goed overweg."

De sfeer in de kleedkamer is volgens Caillet ook niet slecht. "Daar heb ik toch niets van gemerkt", klinkt het. "Ik ben wel een winnaar, net als Bailly, en dat kan al eens botsen, maar na de wedstrijd is dat vergeten. Ik zal een medemaat nooit afbreken. Er is maar een ding dat ik niet kan verdragen en dat is een speler die weigert zijn truitje nat te maken", besluit Caillet in Het Belang van Limburg.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties