Coelho laat het weer afweten

Nico Wieme
| 0 reacties
Coelho laat het weer afweten
Foto: © SC

Wat scheelt er toch met Jaja Coelho? De Braziliaan kampt al een hele tijd met een teenblessure, maar dat is niet echt het grote probleem. Westerlotrainer Jan Ceulemans eist een andere mentaliteit, anders ziet hij voor Coelho geen toekomst meer bij Westel.

Jaja Coelho laat nog eens van zich spreken, maar dan niet op sportief vlak, maar extrasportief. Bij Westerlo rekenen ze de eerstkomende weken niet op de Braziliaanse smaakmaker. Zijn teenblessure is echter niet de reden van de Westelse ontevredenheid. “Het wordt tijd dat hij beseft dat hij profvoetballer is”, laat trainer Jan Ceulemans optekenen.
 
Coelho belandde in 2004 in ’t Kuipke als huurling van Feyenoord. Pas in 2005-2006 speelde hij zich in de kijker. De Braziliaan trof in de heenronde van dat jaar tien keer raak, wat hem een transfer naar het Spaanse Getafe opleverde. Hij tekende er voor 4,5 jaar. Coelho brak er echter geen potten en werd aan Flamengo uitgeleend. Maar ook dat was geen succesverhaal.
 
Vorig seizoen haalde Racing Genk de spits naar België terug. Buiten enkele flitsen viel hij niet op. De technische staf stoorde zich aan zijn mentaliteit en Coelho mocht ook in Limburg zijn koffers pakken. Dit seizoen bood Westerlo hem een nieuwe kans en die leek hij ook te gaan grijpen. In de heenronde scoorde Coelho vier keer in negen wedstrijden. De 21-jarige aanvaller lijkt zijn lesje echter nog niet geleerd te hebben. Hij vertoont te weinig inzet op training en houdt er naar het schijnt nog steeds een liederlijk leven op na. Westerlo huurt de Braziliaan van Getafe tot eind juni met een aankoopoptie, maar in de Kempen lijken ze niet meteen geneigd die te gaan lichten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties