Ook Porto wil Engelaar

Nico Wieme
| 0 reacties
Ook Porto wil Engelaar
Foto: © SC

In de strijd om Orlando Engelaar mag Ajax zich aan serieuze concurrentie verwachten van FC Porto. De Portugezen willen de middenvelder komende zomer aantrekken.

Ajax zou graag Orlando Engelaar naar de Amsterdam ArenA halen, maar FC Twente, de huidige club van de ex-Genkspeler, wil voorlopig van geen transfer weten. De Ajaxieden krijgen nu af te rekenen met de concurrentie van FC Porto.
 
Volgens Voetbal International staat Engelaar in de belangstelling van de Portugese topclub. De 28-jarige speler leek lange tijd het doelwit van Ajax te zijn, maar de vraagprijs van 15 miljoen euro was wat te hoog gegrepen voor de Amsterdammers. Het Ajaxbestuur liet wel weten dat het komende zomer opnieuw wil onderhandelen met Twente.
 
Engelaar gaf zelf al aan een overstap naar Ajax best te zien zitten. Hij onderhandelt echter ook met FC Twente over een contractverlenging. Hoe de lange middenvelder over een transfer naar Porto denkt, is nog niet geweten. Engelaar begon zijn carrière in 2000 bij NAC Breda. Na vijf jaar verkaste hij naar Racing Genk. Bij de Limburgers bleef hij goed twee jaar. De aanvallend ingestelde speler scoorde er in totaal twaalf competitietreffers. Eind augustus 2006 verliet hij België voor de Tukkers. Dit seizoen is Engelaar aanvoerder bij Twente.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties